Ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Μιραλάς ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Μιραλάς ο Ολυμπιακός

Ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Μιραλάς ο Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το γεγονός πως από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν πως έχουν δεχτεί επίσημη πρόταση από την Εβερτον για την παραχώρηση του Κέβιν Μιραλάς, οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν ήδη έτοιμη λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες του Βέλγου επιθετικού.

Αγγλική ιστοσελίδα του Λίβερπουλ παρουσίαζε χτες το βράδυ ως τελειωμένη την μεταγραφή του 25χρονου άσου στα «ζαχαρωτά» και έκανε λόγο για συμφωνία του Μιραλάς για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Εβερτον.

Σύμφωνα με την «SportDay», στην κορυφή της λίστας για τον αντι-Μιραλάς βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με την περίπτωση όμως του πρώην μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ να μην είναι εύκολη, μια και η Βόλφσμπουργκ φέρεται να μην τον παραχωρεί με λιγότερα από 4,5 εκατ. ευρώ. Εκτός του Πορτογάλου, οι Πειραιώτες έχουν στην λίστα τους τον Σιμάο Μπαρμπόσα, τον Κουαρέσμα, τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος και τον Χουάν Μανουέλ Βάργκας.

Εν τω μεταξύ, μέσα στην ημέρα θα τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Πάμπλο Κοντρέρας στον Ολυμπιακό. Ο Χιλιανός αμυντικός βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στην Ελλάδα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ