Mετανάστες ζήτησαν προστασία από την Εισαγγελέα Ηρακλείου - iefimerida.gr

Mετανάστες ζήτησαν προστασία από την Εισαγγελέα Ηρακλείου

Mετανάσες ζήτησαν προστασία από την Εισαγγελέα Ηρακλείου-Φοβούνται για τη ζωή το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργανωμένες επιθέσεις με ρατσιστικές προεκτάσεις, καταγγέλλουν μετανάστες που μένουν στο Ηράκλειο, οι οποίοι και ζητούν από την Πολιτεία να πάρει μέτρα για την προστασία τους.

Τη Δευτέρα, ομάδα μεταναστών πήγε στην Εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να την ενημερώσει για το θέμα, και να εκφράσει τους φόβους της ότι θα υπάρξουν θύματα από την τυφλή βία. Η συνάντησή τους ορίστηκε για το πρωί της Τρίτης.

Εν τω μεταξύ, μετά την άγρια δολοφονία του νεαρού Ιρακινού τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της ίδιας μέρας σημειώθηκε και άλλο ρατσιστικό επεισόδιο στο Ηράκλειο της Κρήτης , όταν έξι άγνωστοι χτύπησαν δύο αλλοδαπούς από το Μαρόκο και τη Συρία.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Επίσης , ένας 43χρονος από το Μπαγκλαντές, κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι δύο άτομα με δίκυκλα πέρασαν τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του, στην οδό Γιαννίκου, στο κέντρο του Ηρακλείου, άναψαν βεγγαλικό και το πέταξαν μέσα στην αυλή του σπιτιού του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ