Πάνω από 150 Αστυνομικοί αναζητούν τους φονιάδες του 53χρονου στην Πάρο - iefimerida.gr

Πάνω από 150 Αστυνομικοί αναζητούν τους φονιάδες του 53χρονου στην Πάρο

Πάνω από 150 Αστυνομικοί αναζητούς τους φονιάδες του 53χρονου στην Πάρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χτενίζουν» την Πάρο, αλλά και τη γειτονική Αντίπαρο 150 άνδρες της Αστυνομίας στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους ληστές της τράπεζας και δολοφόνους του 53χρονου Δημήτρη Μίχα, συζύγου της μιας από τις κόρες της Βίκυς Μοσχολιού και του Μίμη Δομάζου.

Ενα από τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία είναι οι δράστες να μην διέφυγαν με ταχύπλοο προς τη Νάξο, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, αλλά να παρέμειναν στην Πάρο.

Ετσι στο νησί έχει αναπτυχθεί αστυνομικός κλοιός με έλεγχο των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, με μπλόκα στους δρόμους και ελέγχους του λιμενικού στις γύρω θαλάσσιες περιοχές, ενώ γίνονται και συνεχείς προσαγωγές αλλοδαπών και Ελλήνων υπόπτων. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην Αντίπαρο, ενώ έρευνες διεξάγονται, βέβαια και σε γειτονικά νησιά.

Συγκεκριμένα στην Πάρο οι έλεγχοι εστιάζονται στην περιοχή του Αμπελά, όπου βρέθηκε καμένο το Ι.Χ. που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους. Επίσης υπό διερεύνηση βρίσκεται και ο τρόπος άφιξης των δραστών στο νησί, τα τυχόν καταλύματα που χρησιμοποίησαν και γενικότερα οι κινήσεις τους.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίζουν πολλές ομοιότητες με τη ληστεία που έγινε στις 16 Ιουλίου σε υποκατάστημα της Alpha Bank που βρίσκεται στις Σπέτσες, με λεία περίπου 500.000 ευρώ, αφού και τότε οι δράστες ήταν τέσσερις, είχαν στόχο υποκατάστημα της ίδιας τράπεζας, ενώ είχαν ακριβώς και την ίδια τουριστική περιβολή. Ωστόσο στις δύο ληστείες υπάρχουν και σημαντικές διαφορές.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8.20 το πρωί τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάρο και αφού πήραν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία (45.000 ευρώ) προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Ο 53χρονος, ο οποίος ήταν περαστικός από το σημείο εκείνη τη στιγμή, προσπάθησε να τους καταδιώξει. Τότε ένας εκ των ληστών σταμάτησε γύρισε και ουσιαστικά τον εκτέλεσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος, η ΕΛ.ΑΣ, καλεί τους πολίτες που έχει πέσει στην αντίληψή τους κάτι σχετικά με την υπόθεση να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 – 6411111 και να δώσουν τις πληροφορίες τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ