Για επενδύσεις στην Ελλάδα συζήτησαν, Χατζηδάκης και Βρετανός πρεσβευτής - iefimerida.gr

Για επενδύσεις στην Ελλάδα συζήτησαν, Χατζηδάκης και Βρετανός πρεσβευτής

hatzidakis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πορεία των βρετανικών επενδύσεων στην Ελλάδα αλλά και τη βοήθεια της Μεγάλης Βρετανίας για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας, συζήτησαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, με τον Βρετανό πρεσβευτή, Ντέιβιντ Λάντσμαν.

Στη συνάντηση που είχε με τον Κωστή Χατζηδάκη, ο Λάντσμαν ζήτησε την υποστήριξη της κυβέρνησης για την επιτάχυνση της υλοποίησης των έργων, καθώς και για αντιμετώπιση των γραφειοκρατικών εμποδίων. Πρόκειται κυρίως για επενδύσεις στον τομέα της αξιοποίησης ακινήτων, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται,οι τουριστικές επενδύσεις στο Κάβο Σίδερο της Σητείας και στην Αταλάντη.

Ο Ντέιβιντ Λάντσμαν, όπως ανακοινώθηκε, εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργείου Ανάπτυξης, σχετικά με τις δέκα προτεραιότητες για την επανεκκίνηση της οικονομίας, καθώς και για την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Εξέφρασε, ακόμη, τη διάθεση της Μεγάλης Βρετανίας να βοηθήσει την Ελλάδα στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που εξήγγειλε ο κ. Χατζηδάκης, με την αποστολή ειδικών αλλά και την παροχή συμβουλών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ