Αθλητής άνοιξε οίκο ανοχής για να καταφέρει να πάει στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου - iefimerida.gr

Αθλητής άνοιξε οίκο ανοχής για να καταφέρει να πάει στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Αθλητής άνοιξε οίκο ανοχής για να καταφέρει να πάει στους Ολυμπιακούς του Λονδίν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λόγκαν Κάμπελ είναι αθλητής του τάε κβο ντο από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, χωρίς να καταφέρει να πάρει κάποια διάκριση. Η μεγάλη του επιθυμία ήταν να δώσει το «παρών» και στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, όμως το κόστος αποτελούσε μεγάλο εμπόδιο.

Τα έξοδα του Κάμπελ για τη συμμετοχή του στην προηγούμενη Ολυμπιάδα άγγιζαν τα 120.000 δολάρια, τα οποία πληρώθηκαν από τους γονείς του. Ο αθλητής όμως δεν ήθελε να υποβάλει και πάλι την οικογένεια του σε αυτή τη δοκιμασία και αποφάσισε να συγκεντρώσει μόνος του το απαιτούμενο ποσό για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Με ποιον τρόπο; Άνοιξε έναν οίκο ανοχής, καθώς στη Νέα Ζηλανδία είναι καθόλα νόμιμο και η πορνεία είναι επιλογή και όχι ανάγκη. Το μόνο του πρόβλημα ήταν η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας του, που του έστειλε επιστολή με την οποία του ζητούσε να διακόψει κάθε σχέση με τη νέα επιχείρησή του, διότι η δουλειά του δεν συμβάδιζε με το ολυμπιακό ιδεώδες.

Εκείνος υπάκουσε και αφού συγκέντρωσε το απαιτούμενο ποσό συμμετοχής του (200.000 δολάρια), πούλησε την επιχείρησή του το 2011 και κατάφερε να βρίσκεται σήμερα στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ