Πώς σχολίασε η Γιάννα Αγγελοπούλου τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς σχολίασε η Γιάννα Αγγελοπούλου τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαλαρή και άνετη δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου αναφερόμενη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου,η οποία βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για την Έναρξη των Αγώνων.

Μιλώντας στην κάμερα του Balla.com.cy. η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας μίλησε για τις εντυπώσεις της από την τελετή έναρξης η οποία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είχε κάποιες «αστείες» και «απρόβλεπτες» στιγμές.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμφανείς και αφανείς ήρωες, επαγγελματίες και εθελοντές. Ήταν ότι περιμέναμε από την Αγγλία, η ιστορία της, χιούμορ, αστεία στιγμιότυπα, όλα τα ταλέντα τους, όλοι οι μύθοι τους, το διασκέδασαν πολύ», είπε.

Όπως ανέφερε μάλιστα η κ. Αγγελοπούλου, ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε χαλαρή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ μιλώντας για την ελληνική τελετή έναρξης είπε: «Εμείς οι Έλληνες θεωρούμε ότι η τελετή μας είναι η καλύτερη. Κάθε λαός θεωρεί ότι η δική του τελετή είναι η καλύτερη».

«Όταν βλέπεις όλον τον κόσμο να μαζεύεται σε ένα μέρος να γιορτάσει το Ολυμπιακό Πνεύμα, ότι κι αν σημαίνει αυτό σήμερα, εάν σκεφτούμε ότι η φλόγα πάντα ξεκινάει από εμάς και πάει παντού αυτό είναι σημαντικό. Βλέπεις όλον αυτόν τον κόσμο που ενθουσιάζεται και νιώθεις υπερήφανη σαν Ελληνίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ