Μικρός ήρωας χωρίς πόδια παίζει για τη Μπαρτσελόνα και δίνει μάθηματα ζωής [βίντεο] - iefimerida.gr

Μικρός ήρωας χωρίς πόδια παίζει για τη Μπαρτσελόνα και δίνει μάθηματα ζωής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαθήματα ζωής δίνει ένας 11χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος παρόλο που η ζωή του διαφέρει απο αυτή των συνομηλίκων του, εκείνος δε σταμάτησε ποτέ να ονειρεύεται και κατάφερε να κάνει ένα απο τα όνειρά του πραγματικότητα.

Ο μικρός Γκάμπριελ, που έχει γεννηθεί χωρίς πόδια, είχε την ευκαιρία να προπονηθεί για μία εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Παρά τα προφανή κινητικά του προβλήματα, ο 11χρονος απέδειξε πως η θέληση για ζωή και η αγάπη του για την μπάλα μπορούν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες.

Οι άνθρωποι της ακαδημίας της «Μπάρτσα» έμειναν πραγματικά εντυπωσιασμένοι από τον μικρό, όπως και ο Ντέκο, γιος του άλλοτε άσου της Μπαρτσελόνα και νυν της Φλουμινένσε ο οποίος προπονείται στις ίδιες ακαδημίες.

«Μου είπε ότι είχε έρθει ένα φανταστικό παιδί που δεν είχε πόδια, αλλά έπαιζε πολύ καλά. Η ιστορία του είναι πραγματικά εντυπωσιακή», δήλωσε συγκινημένος ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ