«Καμίνι» η χώρα σήμερα - Στους 41 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος - iefimerida.gr

«Καμίνι» η χώρα σήμερα - Στους 41 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος

«Καμίνι» η χώρα σήμερα - Στους 41 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε «καμίνι» θα μετατραπεί η χώρα τη Δευτέρα με το θερμόμετρο να δείχνει ακόμη και 41 βαθμούς Κελσίου στη Θεσσαλία. Σαραντάρια θα χτυπήσει ο υδράργυρος και στην Αθήνα, ενώ στη Μακεδονία το απόγευμα ενδέχεται να βρέξει στα ορεινά. Στα πελάγη οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση έως και 7 μποφόρ κατά τόπους.

Συγκεκριμένα, στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ με μικρή ενίσχυση τη νύχτα.

Αίθριος θα είναι και ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι, ενώ υπάρχει πιθανότητα να βρέξει το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 ως 35 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ