Aθλήτρια έκανε προθέρμανση σηκώνοντας ως «βαράκι» την... Μισέλ Ομπάμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Aθλήτρια έκανε προθέρμανση σηκώνοντας ως «βαράκι» την... Μισέλ Ομπάμα [εικόνα]

Aθλήτρια προθερμάνθηκε με «βαράκι» την... Μισέλ Ομπάμα [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι οι αθλητές απαραιτήτως πριν ξεκινήσουν την προπόνησή τους... προθερμαίνονται. Κάτι τέτοιο θέλησε να κάνει και η αμερικανίδα αθλήτρια της πάλης, Ελένα Πιρόζκοβα, αλλά με έναν τρόπο λίγο... ανορθόδοξο: Σήκωσε με τα στιβαρά της μπράτσα την... πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα!

Η ευκαιρία για τη διαφορετική αυτή προπόνηση δόθηκε στην αθλήτρια όταν η σύζυγος του αμερικανού προέδρου επισκέφθηκε την αποστολή των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, προκειμένου να ευχηθεί στα μέλη της καλή επιτυχία.

Η αθλήτρια, αφού ζήτησε άδεια από την ίδια και τους άνδρες ασφαλείας της, την πήρε στα γυμνασμένα χέρια της και την σήκωσε ψηλά προκαλώντας γέλια στους συναθλητές της και χαμόγελα αμηχανίας στην πρώτη κυρία.

«Σκέφτηκα ότι δε μπορώ μόνο να την αγκαλιάσω όπως όλοι. Ετσι αφού τη χαιρέτησα τη ρώτησα αν μπορώ να την σηκώσω ψηλά. Νομίζω ότι ήταν λίγο νευρική έτσι πήγα αργά. Θα τη συναντούσα μόνο μια φορά, έτσι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό», είπε η αθλήτρια

Τη φωτογραφικό στιγμιότυπο «ανέβασε» στο Twitter της μια άλλη αθλήτρια της αποστολής, η Κλαρίσα Τσαν.

Aθλήτρια έκανε προθέρμανση σηκώνοντας ως «βαράκι» την... Μισέλ Ομπάμα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ