Βρείτε τις διαφορές : Η Μπάρμπα αρετουσάριστη [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρείτε τις διαφορές : Η Μπάρμπα αρετουσάριστη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μάχη μεταξύ της «αρετής» και της «κακίας» συνεχίστηκε και αυτή την Τετάρτη, με το ΟΚ να δημοσιεύει εικόνες της Βάνας Μπάρμπας φουλ ρετουσαρισμένες και το CIAO φουλ αρετουσάριστες. Οι διαφορές, χαώδεις.

Μετά την Σίσσυ Χρηστίδου και την Νατάσα Θεοδωρίδου ήρθε η σειρά της Βάνας Μπάρμπας να δει φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Σκιάθο να δημοσιεύονται στο CIAO χωρίς να έχουν περάσει από photoshop.

Εκπληρώνοντας, κατά κάποιους, μια χρόνια απαίτηση του κοινού να πάψουν να δημιουργούνται -λόγω εκτεταμένου photoshop- σωματικά πρότυπα στα κορίτσια και τις γυναίκες στα οποία δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθούν.

Επίσης, προφανώς, υπάρχει και η ένοχη απόλαυση του να βλέπεις μια επώνυμη στην κανονική της διάσταση, με πιασίματα, κυτταρίτιδα και χαλάρωση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε επώνυμη που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή σε ελληνική παραλία, οφείλει να ρίχνει μια ματιά πίσω της. Γιατί, πέρα από τσούχτρες, από φέτος «τσιμπάνε» και οι παπαράτσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ