Άγριος καβγάς οδήγησε στην παραίτηση του τέως Αρχηγού ΓΕΣ, Ζιαζιά - iefimerida.gr

Άγριος καβγάς οδήγησε στην παραίτηση του τέως Αρχηγού ΓΕΣ, Ζιαζιά

Το παρασκήνιο της παραίτησης του τέως Αρχηγού ΓΕΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια έντονη συζήτηση για τις τοποθετήσεις-προαγωγές αξιωματικών του Στρατού με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Καράμπελα είχε λίγο πριν παραιτηθεί ο τέως, πλέον, Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια σύσκεψης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος μετέφερε προς τον πρώην Αρχηγό την εμπιστοσύνη του ίδιου και της κυβέρνησης προς το πρόσωπο του ώστε να εξελιχθεί η συζήτηση.

Ο κ.Καράμπελας, όμως, φέρεται να είχε έντονο διάλογο με τον πρώην Αρχηγό, για θέμα το οποίο, σύμφων με τις ιδιες πληροφορίες, αφορούσε σε τοποθετήσεις-προαγωγές αξιωματικών του Στρατού.

Τότε, ο πρώην Αρχηγός φέρεται να δήλωσε ότι παραιτείται, ενώ λίγο αργότερα, αποχώρησε από το γραφείο του υπουργού. Το περιστατικό αυτό συνέβη στις 2 τα μεσάνυχτα, περίπου.

Οι πληροφορίες ανέφεραν επίσης ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος, σε μία προσπάθεια να μεταπείσει τον πρώην Αρχηγό, είχε στη συνέχεια και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ωστόσο, ο τελευταίος παρέμεινε ανένδοτος στην απόφαση του, που δημοσιοποιήθηκε νωρίς το πρωί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ