Παραιτήθηκε τη νύχτα ο αρχηγός ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε τη νύχτα ο αρχηγός ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς

Παραιτήθηκε τη νύχτα ο αρχηγού ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Κωνσταντίνος Ζιαζιάς υπέβαλε την παραίτησή του στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το βράδυ της Τρίτης.

Ο κ. Ζιαζιάς φέρεται πως υπέβαλε την παραίτησή του, γιατί διαφώνησε με τις υποδείξεις που τού έγιναν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας για το ποιες θα πρέπει να είναι οι επιλογές του για τους ανώτατους αξιωματικούς ενόψει των κρίσεων. Παρά τις ολονύχτιες προσπάθειες για να μεταπεισθεί ο κ.Ζιάζιας, ο ίδιος δεν ανακάλεσε την απόφαση του.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κ. Ζιαζιάς, «σεβόμενος το προσωπικό που είχε την τιμή να διοικήσει επί εννιάμηνο, υπέβαλε την παραίτησή του, για λόγους που άπτονται της ηθικής και της αξιοπρέπειας, τόσο της δικής του όσο και του Στρατεύματος».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ