Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έκανε την πρώτη «στάση» της η Τρόικα - iefimerida.gr

Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έκανε την πρώτη «στάση» της η Τρόικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αλλά και το υπουργείο Οικονομικών επισκέφθηκε την Τρίτη το τεχνικό κλιμάκιο της Τρόικα, το οποίο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και προετοιμάζει το έδαφος για την έλευση των επικεφαλής των δανειστών την Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έκανε φύλλο και φτερό τον Προϋπολογισμό, ενώ η ελληνική πλευρά τους παρουσίασε τα μέτρα που έχουν ήδη κλειδώσει και τις περικοπές που έχουν αποφασισθεί.

Παράλληλα, 12μελές κλιμάκιο επισκέφτηκε το υπουργείο Οικονομικών και συναντήθηκε με συνεργάτες του αρμόδιου υπουργού, Γιάννη Στουρνάρα, ορισμένοι από τους οποίους είχαν χειριστεί και την τελική φάση των διαβουλεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση το Φεβρουάριο για το Μνημόνιο 2.

Ολα αυτά, φυσικά, ενόψει, της άφιξης των επικεφαλής της Τρόικα της Πέμπτη, δηλαδή, του εκπροσώπου του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, της ΕΚΤ, Κλάους Μαζούχ και της Κομισιόν, Ματία Μορς.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών με το που θα έρθουν στην Αθήνα θα έχουν ένα ραντεβού με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ενώ την Παρασκευή θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ενώ στο πρόγραμμά τους έχουν την πραγματοποίηση, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ραντεβού, μέχρι και την 31η Ιουλίου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ