Βάνα Μπάρμπα: «Δεν θέλω να προκαλώ», δηλώνει για τις τόπλες φωτογραφίες της - iefimerida.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν θέλω να προκαλώ», δηλώνει για τις τόπλες φωτογραφίες της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα ενοχλημένη από την πρόσφατη δημοσίευση τοπλες φωτογραφιών της από τις διακοπές της στην Σκιάθο δηλώνει σε γνωστό lifestyle site η Βάνα Μπάρμπα.

«Τι θέλουν πια από μένα; Γιατί δεν μ' αφήνουν στην ησυχία μου; Δεν κάνω κάτι διαφορετικό από ότι οι άλλες γυναίκες. Έχω την ανάγκη να νιώσω ελεύθερη. Με παίρνουν τηλέφωνο διάφοροι να μου πουν ότι έχω αναρτηθεί παντού τόπλες» δηλώνει στο FTHIS η γνωστή ηθοποιός και διαχρονικό sex symbol.

Προσθέτοντας «Ας πάψουν να ασχολούνται μαζί μου. Έχω έρθει για διακοπές με το παιδί μου και θέλουμε την ηρεμία μας. Που είναι το περίεργο; Αυτές οι στιγμές που με φωτογραφίζουν έτσι, είναι πολύ προσωπικές μου. Δεν θέλω να προκαλώ. Είναι πραγματικά πολύ πιεστικό να έχω συνέχεια το νου μου μήπως κάποιος φωτογράφος κρύβεται κάπου. Δεν το θέλω αυτό. Θέλω μόνο την ησυχία μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ