Εύα Καϊλή: Δεν πάω στον Alpha, αλλά στον Όμιλο Κοντομηνά - iefimerida.gr

Εύα Καϊλή: Δεν πάω στον Alpha, αλλά στον Όμιλο Κοντομηνά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την «χαμένη» πρωτιά και την βουλευτική έδρα, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, την μελλοντική της πορεία στον Όμιλο Κοντομηνά αλλά και τα «ακατάλληλα» προσωπικά της μιλάει η Εύα Καϊλή.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η κυρία Καϊλή που βγήκε πρώτη σε σταυρούς στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν μπήκε στη Βουλή καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να πάρει -όπως είχε το δικαίωμα- την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης, δηλώνει απογοητευμένη για αυτήν την εξέλιξη.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε αντί για την δική της έδρα, να επιλέξει μια Περιφέρεια όπου το κόμμα έβγαλε περισσότερους βουλευτές. Η ίδια πάντως ξεκαθαρίζει ότι θα διατηρήσει το πολιτικό της γραφείο ανοικτό με στόχο «να βοηθάω τον κόσμο όσο και όπως μπορώ».

Στην ερώτηση αν έχει σκεφτεί να αλλάξει κόμμα, η κυρία Καϊλή αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο λέγοντας πως, μολονότι δεν υπάρχει άλλο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο που να την εκφράζει απόλυτα, «τα πράγματα και οι καταστάσεις μπορεί κάποτε να αλλάξουν».

Η κυρία Καϊλή ζητά μια μεγάλη συγνώμη από τους Έλληνες που έχουν δει μισθούς και συντάξεις να μειώνονται και επαναλαμβάνει τη θέση της ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου θα μπορούσε να είχε διαπραγματευτεί καλύτερα. Όπως λέει, «είχα εκφράσει την απόλυτη διαφωνία μου στην πρόταση του Παπανδρέου να μπει η Ελλάδα στο ΔΝΤ, στο Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο» και τονίζει ότι το δημοψήφισμα θα έπρεπε να είχε γίνει τότε, καθώς αν το είχε πράξει ο κ. Παπανδρέου «ίσως σήμερα να μην βρισκόμαστε εδω».

Πάω στον Όμιλο του Κοντομηνά

Για την επαγγελματική της αποκατάσταση, η κυρία Καϊλή ξεκαθαρίζει ότι δεν συζητά με τον Alpha «αλλά με τον Όμιλο Demco του κ. Κοντομηνά». Αυτο που την ενδιαφέρει -όπως λέει- είναι «οι διεθνείς σχέσεις του ομίλου - το αντικείμενο και των σπουδών μου, αφού είμαι διεθνολόγος».

Η ίδια τονίζει ότι δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό σε αυτό, υπογραμμίζοντας πως «δεν βρήκα δουλειά στο δημόσιο, δεν πάω να πληρωθώ από κάποιον που έχασε τη δουλειά του, ούτε κλέβω τη θέση κανενός»

Τέλος για την προσωπική της ζωή, λέει ότι υπάρχουν όρια «που αν τα ξεπεράσεις δεν λέγεσαι δημοσιογράφος, αλλά κουτσομπόλης και μάλιστα κακής ποιότητας», και σημειώνει ότι δουλεύει πολύ για να μην δίνει τροφή για κουτσομπολιά...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ