Με τον πρώην «πλανητάρχη» Μπιλ Κλίντον θα συναντηθεί την Κυριακή o Σαμαράς - iefimerida.gr

Με τον πρώην «πλανητάρχη» Μπιλ Κλίντον θα συναντηθεί την Κυριακή o Σαμαράς

Με τον πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον θα συναντηθεί την Κυριακή o Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον θα έχει την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου και θα μιλήσει σε εκδήλωση προσκεκλημένος της οργάνωσης «Ελληνική Πρωτοβουλία» στην οποία συμμετέχουν εξέχοντα πρόσωπα της ελληνοαμερικανικής κοινότητας -επιχειρηματίες, δικηγόροι και επιστήμονες. Στόχος της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας» όπως έχει γράψει το iefimerida.gr είναι να αναστραφεί παγκοσμίως η αρνητική εικόνα της Ελλάδας με τη δημιουργία ενός fund, που θα προωθήσει ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Η εμπλοκή του κ. Κλίντον και της διεθνώς αναγνωρισμένης δικής του πρωτοβουλίας «Clinton Global Initiative» έχει στόχο να προσελκύσει παγκόσμιο ενδιαφέρον στην προσπάθεια που θα καταβληθεί τη στιγμή που η ελληνική κρίση απειλεί όχι μόνο την ίδια την Ελλάδα, αλλά και την παγκόσμια οικονομία. Δεν αποκλείεται ο κ. Κλίντον να συναντηθεί και με τον Γιώργο Παπανδρέου, με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ