FT Deutschland: Το Συμβούλιο της ΕΕ θα εξετάσει την νομιμότητα της Χρυσής Αυγής - iefimerida.gr

FT Deutschland: Το Συμβούλιο της ΕΕ θα εξετάσει την νομιμότητα της Χρυσής Αυγής

FT Deutschland: Το Συμβούλιο της ΕΕ θα εξετάσει την νομιμότητα της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την νομιμότητα αλλά και τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής, λέει πως προτίθεται να εξετάσει με ταξίδι του στην Αθήνα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FT Deutschland, ο Ευρωπαίος Επίτροπος εμφανίζεται να κατονόμασε το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ως μία «φασιστική οργάνωση».

Ο Νιλς Μούιζνιεκς επιπλέον έχει τονίσει πως έχει στην κατοχή του αναφορές στις οποίες περιγράφονται οργανωμένες επιθέσεις μελών ή φίλων της Χρυσής Αυγής προς μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί και η έκθεση του Human Rights Watch (HRW) στην οποία επίσης τονίζεται πως η ίδια η Ελληνική Αστυνομία αρνείται να αντιμετωπίσει και να εξιχνιάσει περιστατικά ρατσιστικής βίας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ