10 τοπ χιπστερομάγαζα της Αθήνας - iefimerida.gr

10 τοπ χιπστερομάγαζα της Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναρωτιόσασταν πού κυκλοφορούν αυτοί οι χίπστερς και δεν τους βλέπετε ποτέ; Έχετε απορία για το πώς διασκεδάζουν και τι μουσικές ακούνε; O πρώτος VJ του ελληνικού MTV, καθώς κι ένα από τα κεντρικά του πρόσωπα, ο Alex Κάβδας γύρισε την πόλη, χρησιμοποίησε όλες του τις γνωριμίες, έβαλε όλη του την τέχνη για να βρει και να μας προτείνει τα 10 σημαντικότερα και πιο κρυφά χιπστερό-μπαρα της πόλης... Το άντρο των χίπστερς έπεσε στα χέρια του! Εμπρός, λοιπόν, καλά σας ποδαράκια, γιατί αν θέλετε να ανήκετε σε "όσους γνωρίζουν" πρέπει να έχετε πιει τουλάχιστον από ένα ποτό στο καθένα από αυτά (ή έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Alex)! Καλή τύχη!

Cantina Social - Το πιο καλά κρυμμένο μπαράκι της Αθήνας στον ακάλυπτο πολυκατοικιών στου Ψυρρή, μαζεύει στα σκοτάδια του όλες τις φάτσες που πρέπει κανείς να αναγνωρίζει με τη μία για να θεωρείται χίπστερ!


Pop - Μεταφερθείτε για λίγο στο Λονδίνο καθώς το POP είναι ο ορισμός του λονδρέζικου μπαρ, χορέψετε με την rock indie μουσική του ή απλά αράξτε στον πεζόδρομο απέξω και σχολιάστε τα τελευταία indie άλμπουμ, τις νέες μπάντες και τα πάρτυ του Σ/Κ!

6 D.O.G.S. - 3 σε 1 και με κήπο παρακαλώ... Μπαράκι, χώρος για live με άλλο μπαράκι και φυσικά χώρος εκθέσεων όλα αυτά μαζί και στο βάθος ένας υπέροχα αναπάντεχος κήπος για chill out στιγμές και event που δε σε αφήνουν να ησυχάσεις ποτέ!

Key - Μία κλειδαρότρυπα που ξέρει να τραβάει όλους όσους ανήκουν στη χίπστερ κουλτούρα. Στην καρδιά της πόλης, σε ένα σημείο μονάχο κι ελαφρώς κρυμμένο για ποτάκια και άπειρο πίτσι-πίτσι στο πεζοδρόμιο.

Άνθρωπος - Το πιο κρυφό bar της πόλης είναι κοινό μυστικό για τους λάτρεις της Αθήνας που απολαμβάνουν τα κρυφά live, τα κυριακάτικα μπουφέ και τα μη αλκοολούχα cocktail - μόνο οι χίπστερ γνωρίζουν την ακριβή του τοποθεσία (ρωτήστε τους!).

Κ44 - Αν έχεις όρεξη για λίγο "φάση Βερολίνο" εδώ είναι το μέρος που πρέπεινα βρεθείς. Πολύς θόρυβος, επικά πάρτυ κόσμος να μπαινοβγαίνει ασταμάτητα και μουσικές ανάκατες, από ρέτρο μέχρι avant oti b DJs.

Dude - Μία από τις ταινίες-θρησκεία ενός χιπστερά "The Big Lebowsky" γίνεται μπαράκι με αναφορές στην ταινία... Μπόουλινγκ και duuuudes για μία ακόμη νύχτα και για πάντα μαζί!

Πραξιτέλους - Το μικρό ποτάδικο στην ομώνυμη οδό συγκεντρώνει όλο το rock n roll crowd της πόλης του πηγαίνει στο bar με σκοπό να μετατρέψει ένα απλό ποτό σε indie party.

Use - Εδώ γεννήθηκε το κίνημα της πλατείας Καρύτση... Η επιδρομή των χίπστερς κατέλαβε το 1/4 της πλατείας για οχυρό του με μικρά τραπεζάκια και πηγαδάκια για σχολιασμό! Όσοι καταφέρουν να πιάσουν μία θέση μέσα τα σπάνε με τις έντονα ροκ επιλογές.

Το επικότερο after της Πλατείας Μαβίλη είναι η σταθερή αξία για όσους θέλουν να πιουν ένα ποτό ακόμα όταν όλα τα άλλα έχουν κλείσει. Το μπαρ που φημολογείται πως δεν έχει κλείσει ποτέ έχει πάντα ένα hipster στη μπάρα να πίνει ένα τελευταίο υποβρύχιοMG -


*Ευχαριστώ πολύ τον Cartoon Dandy για την βοήθεια και υποστήριξη!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα μόδα MTV hipster ποτό nightlife Alex Kavdas athens secret
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ