Η Τζέσικα Άλμπα με μπικίνι στην Ιταλία [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Τζέσικα Άλμπα με μπικίνι στην Ιταλία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που η πάλαι ποτέ σταρ του Fantastic Four θυμήθηκε ότι, πέρα από μάνα, είναι και γυναίκα. Οπότε, μόλις βρήκε ευκαιρία (επειδή τα παιδιά της ήταν με την μάνα της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου) πήρε στο χέρι ένα ποτήρι κρασί και πόσταρε την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Όλα αυτά στα πλαίσια των οικογενειακών διακοπών που κάνει η Τζέσικα Άλμπα -μαζί με τις δυο κόρες της και την μητέρα της- στην νότια Ιταλία. Ουσιαστικά η 31χρονη Άλμπα έχει πέσει με τα μούτρα στην ανατροφή των δυο παιδιών της. Παραμελώντας τόσο την καριέρα, όσο και την εμφάνισή της.

 Η Τζέσικα Άλμπα με μπικίνι στην Ιταλία [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Για αυτό και οι περισσότερες φωτογραφίες της των τελευταίων χρόνων την δείχνουν να κουβαλάει παιδικές τσάντες, παιχνίδια και λοιπά συμπράγκαλα. Μήπως να της δάνειζε η Τζολί 5-6 από τις δικές της νταντάδες;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ