Συνελήφθη ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος

Συνελήφθη ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, ενώ περιέφραζε ένα οικόπεδο στην οδό Λέσβου, για το οποίο ο δήμος εδώ και χρόνια βρίσκεται σε αντιδικία με την οικογένεια - κληρονόμο του Νάστου.

Σύμφωνα με το star.gr, o δήμαρχος Ηλιούπολης συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου καθώς η οικογένεια κινήθηκε νομικά εναντίον του όταν πήγε να περιφράξει το οικόπεδο.

Μάλιστα, ένταση επικράτησε έξω από το αστυνομικό τμήμα όπου κρατήθηκε ο κ. Βαλασόπουλος, όταν έξω από αυτό συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της περιοχής για να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους. Στο σημείο κατέφθασαν και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Ο Νάστος είχε στην κατοχή του εκτάσεις σε Ηλιούπολη, Αργυρούπολη και Άλιμο. Τη δεκαετία του '80, οι εκτάσεις καταχωρήθηκαν ως δημόσιες και μάλιστα σε αρκετές από αυτές χτίστηκαν σχολεία, νηπιαγωγεία και άλλα.

Εδώ και χρόνια, όμως, έχει ξεκινήσει αντιδικία μεταξύ των κληρονόμων του Νάστου και των τριών δήμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ