Την Τετάρτη οι εξετάσεις για Ιμπαγάσα - iefimerida.gr

Την Τετάρτη οι εξετάσεις για Ιμπαγάσα

Αριέλ Ιμπαγάσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού από την προπόνηση της Δευτέρας, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Άχενκιρχ της Αυστρίας.

Ο 35χρονος μέσος θα υποβληθεί το πρωί της Τετάρτης σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον δεξιό μηρό είναι τράβηγμα, σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση, ή πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού. Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά το αρχικό ζέσταμα, χώρισε τους «ερυθρόλευκους» σε δύο γκρουπ. Οι Αμπντούν, Γκουλάν, Ντιόγκο, Φουστέρ, Πάντελιτς, Σουμπίνιο, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ και Τάτος δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας και το πρέσινγκ, σε μικρό χώρο. Από την άλλη πλευρά, οι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας, Μοντέστο, Καραγκούνης, Σιόβας, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φέισα, Μανωλάς, Ντιελνά και μαζί τους και ο Χαβίτο, δούλεψαν στην αμυντική λειτουργία.

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε «κίτρινους» (Μοντέστο, Καραγκούνης, Σιόβα, Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Τζιμπούρ), «κόκκινους» (Φέισα, Αμπντούν, Γκουλάν, Τάτος, Φουστέρ και Ντιόγκο) και «μπλε» (Μανωλάς, Χαβίτο, Ποτουρίδης, Βλαχοδήμος, Ντιελνά και Πάντελιτς). Σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, το ένα γκρουπ έκανε επίθεση στο άλλο (εναλλάξ), ανάλογα με το ποιος κέρδιζε την κατοχή, με στόχο οι παίκτες να δουλέψουν ταυτόχρονα πάνω στην επιθετική και αμυντική λειτουργία.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ