ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νικολόπουλος έκανε το αυτονόητο έναντι των ψηφοφόρων του - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νικολόπουλος έκανε το αυτονόητο έναντι των ψηφοφόρων του

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Νικολόπουλος έκανε το αυτονόητο έναντι των ψηφοφόρων του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Απόδειξή του ότι η επαναδιαπραγμάτευση εγκαταλείφθηκε την ημέρα των εκλογών», συνιστά κατά τον ΣΥΡΙΖΑ η παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείου Τύπου της Κουμουνδούρου επισημαίνεται ότι «η στάση του κ. Νικολόπουλου αναδεικνύει το αυτονόητο που θα έπρεπε να πράξουν όσα στελέχη της κυβέρνησης σέβονται τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις έναντι των ψηφοφόρων τους. Αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι η επαναδιαπραγμάτευση εγκαταλείφθηκε την ημέρα των εκλογών».

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου τόνισε πως η κυβέρνηση «έχει χάσει την ψυχραιμία της». «Αυτήν την επίθεση την έχουμε ξαναδεί και είναι γνωστή η κατάληξή της. Η κοινωνία «υποκινείται» και αντιδρά από τη μνημονιακή πολιτική», συνέχισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ