«Λιώνει» η χώρα στους 40 βαθμούς – Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

«Λιώνει» η χώρα στους 40 βαθμούς – Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας

«Λιώνει» η χώρα στους 40 βαθμούς Κελσίου – Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλοιό καύσωνα βρίσκεται η χώρα με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές και το κλίμα να γίνεται επικίνδυνο για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος με την θερμοκρασία να φτάνει έως και τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη ενώ αναμένεται να σημειωθούν και νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στην υπόλοιπη Μακεδονία αλλά και την Θράκη, με τις τοπικές νεφώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους και την θερμοκρασία να αγγίζει έως και τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Σε ολόκληρη την δυτική Ελλάδα, Ήπειρο, Ιόνιο πέλαγος, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με λίγες σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 36 και πιθανώς κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως και 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα βόρεια και κεντρικά ορεινά. Το κύμα καύσωνα, όμως, θα συνεχιστεί ακάθεκτο, με τη θερμοκρασία να φτάνει έως και 41 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ