«Οι... κ**όδρομοι της Αθήνας»: Πώς θα παρουσίαζε το θέμα το Star - iefimerida.gr

«Οι... κ**όδρομοι της Αθήνας»: Πώς θα παρουσίαζε το θέμα το Star

Οι... κωλόδρομοι της Αθήνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δρόμοι γεμάτοι εμπόδια, λακούβες, με κλειστά πεζοδρόμια λόγω παρκαρισμένων αυτοκινήτων και δίκυκλων κάνουν τη ζωή του πεζού μία ζωντανή κόλαση, αλλά εξασκούν κιόλας τα αντανακλαστικά του, παίζοντας με το νευρικό του σύστημα και απειλώντας το με διαρκή κατάρρευση, Αιμίλιε (άγγιγμα στην οθόνη του ipad, δήθεν σοβαρό, αλλά χαριτωμένο ταυτόχρονα ύφος, έτσι για μεγαλύτερη έμφαση).

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ Αιμίλιε (σκαμπρόζικο χαμόγελο!), καθώς έχει παρατηρηθεί (η παθητική φωνή πάντα προσθέτει σε ακρίβεια) πως το μεγαλύτερο μέρος των ατυχημάτων σε πεζοδρόμια και δρόμους (sic) οφείλεται στις καυτές ενδυματολογικές επιλογές των Αθηναίων γυναικών (άγνωστη πηγή της στατιστικής διαπίστωσης, αλλά - what the fuck - εντυπωσιακή η ακρίβεια της εστίασης του φαινομένου στην Αθήνα!).

Σορτσάκια, στράπλες, φανελάκια, κολάν και κοντά φορέματα έτοιμα να απογειωθούν πάνω από τους αγωγούς εξαερισμού ή στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό, χρωματιστά και μονόχρωμα (σημαντική διάκριση!) κάνουν τους ζαλισμένους οδηγούς και πεζούς να παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα κάθε φορά που παίρνουν την επικίνδυνη απόφαση να εγκαταλείψουν το σπίτι τους (η μίξη χαριτωμενιάς και κατάδειξης του κινδύνου πάντα υπενθυμίζει ότι πρόκειται δελτίο!).

Παρέμβαση Αιμίλιου: Τι πιστεύεται; Έχουν επίγνωση των επιπτώσεών τους (χιούμορ ανάμικτο με επιστημοσύνη και κριτική διάθεση που εξαντλείται σε ένα στήλωμα του βλέμματος στην κάμερα);

Οι Ελληνίδες μοιάζουν να το γνωρίζουν καλά αυτό, Αιμίλιε, και μάλιστα κάνουν ό,τι μπορούν για να προσελκύσουν την προσοχή του άλλου φύλου (α, οι σουρλουλούδες, αλλά κατά βάθος καλά κορίτσια), δίνοντας άλλο χρώμα στην οικονομική κρίση (σύνδεση του θέματος με την τρέχουσα περιρρέουσα ατμόσφαιρα).

Αιμίλιος: Μάλιστα! Έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο στο θέμα (με δέκα σαρδάμ και εκατό «εεεεε»);

Εμείς, Αιμίλιε, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλό δρόμο στους συμπολίτες φίλους οδηγούς και να τους προειδοποιήσουμε να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, γιατί... καλό το οφθαλμόλουτρο, αλλά όχι όταν έχουμε στο αυτοκίνητο παιδιά, χαχαχα (αφόρητη γλύκα και ευχαρίστηση που το καθήκον της ενημέρωσης εξετελέσθη).

Αιμίλιος: Χαχαχα, σε ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον θέμα (?). Α, να μην ξεχάσω, ωραία σκουλαρίκια αυτά που φοράς!

Ευχαριστώ (κοκκινίζει), είσαι πολύ καλός.

Αιμίλιος: Χαχαχα...

Εκείνη: Χαχαχα...

ΤΕΛΟΣ ΕΙΔΗΣΗΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ