«Δεν φεύγω αν δε μου φέρετε μια πίτσα και την... Πάρις Χίλτον» - iefimerida.gr

«Δεν φεύγω αν δε μου φέρετε μια πίτσα και την... Πάρις Χίλτον»

«Δεν φεύγω αν δε μου φέρετε μια πίτσα και την... Πάρις Χίλτον»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα παράξενο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι Αρχές στο Μπέλμοντ της Νότιας Καρολίνας, όταν ένας 61χρονος ταμπουρώθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του και του αρνιόταν να ανοίξει, αν δεν του ικανοποιούσαν δύο πολύ συγκεκριμένα αιτήματα.

Ο 61χρονος Φρέντερικ Ντένεϊ (εικόνα), όντας σε κατάσταση μέθης, έκανε λαμπόγυαλο το δωμάτιο του Hampton Inn στο οποίο διέμενε, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου να του ζητήσουν να φύγει. Εκείνος όμως, αντί να το κάνει, κλειδώθηκε στο δωμάτιο, ενημερώνοντας τους ότι δεν πάει πουθενά αν δεν του φέρουν μια πίτσα και την Πάρις Χίλτον.

Ως αποτέλεσμα κλήθηκε η αστυνομία, άντρες της οποίας προσπαθούσαν επί 4 ώρες να συνετίσουν το μεθυσμένο άντρα, που απειλούσε ότι θα πυροβολήσει όποιον επιχειρήσει να μπει στο δωμάτιο.

Τελικά, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να σταματήσουν τα λόγια και να αναλάβουν δράση, σπάζοντας την πόρτα και ψεκάζοντας το άντρα με σπρέι πιπεριού, πριν τον οδηγήσουν στο κρατητήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ