Αγωγή κατά της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής» θα καταθέσει η Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Αγωγή κατά της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής» θα καταθέσει η Χρυσή Αυγή

Αγωγή στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» θα καταθέσει η Χρυσή Αυγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aγωγή κατά της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής» για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμιση ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή, με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με τίτλο: «Στρατό από αστυνομικούς με οπλοπολυβόλα και χειροβομβίδες απαιτεί ο Μιχαλολιάκος».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, γίνεται λόγος για «ρεσιτάλ κιτρινισμού και παραπληροφόρησης», ενώ σημειώνεται ότι «η συγκεκριμένη είδηση ξεφεύγει από τα όρια της λασπολογίας και αγγίζει αυτά της επιστημονικής φαντασίας», χαρκτηρίζοντάς της, ταυτόχρονα «τερατολογία».

Επίσης, μέσω της ανακοίνωσης διαψεύδουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει αιτηθεί την απόσπαση περισσοτέρων αστυνομικών απ' όσους δικαιούται βάσει νόμου. «Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, καθώς στο επίσημο αίτημα του κόμματός μας προς το αρμόδιο υπουργείο, αιτούμεθα λιγότερους αστυνομικούς απ' όσους δικαιούμεθα», διευκρινίζουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ