Παρίστανε την ιδιαιτέρα του Καμίνη – Εταζε «εξυπηρετήσεις» και άρπαζε χορηγίες - iefimerida.gr

Παρίστανε την ιδιαιτέρα του Καμίνη – Εταζε «εξυπηρετήσεις» και άρπαζε χορηγίες

Παρίστανε την ιδιαιτέρα του Καμίνη – Εταζε «εξυπηρετήσεις» και άρπαζε χορηγίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη κομπίνα είχε στήσει 49χρονη υπάλληλος της ΔΕΗ, αποσπασμένη στο Δήμο Αθηναίων και «άρπαζε» χρήματα από επιχειρηματίες. Εμφανιζόταν στους επιχειρηματίες ως η ιδιαιτέρα του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και ζητούσε «χορηγίες» για διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις με αντάλλαγμα εξυπηρετήσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Την 49χρονη συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταγγελία στο Γκάζι, όταν ο Γιώργος Καμίνης προέτρεψε τον επιχειρηματία που έκανε επώνυμη καταγγελία στο Δήμο να συνεργαστεί με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Απο τον επιχειρηματία που διατηρεί κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι αρχικά ζήτησε 10.000 ευρώ. Οταν αυτός της είπε ότι δεν έχει αυτό το ποσό συμφώνησε να πάρει 3.000 ευρώ σε δύο δόσεις των 1500 ευρώ. Έκλεισαν ραντεβού για την περασμένη Τετάρτη στο οποίο όμως βρέθηκαν αστυνομικοί και συνέλαβαν την 49χρονη μόλις πήρε στα χέρια της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ