«Και πρόσωπα της αντιπολίτευσης να γίνουν στελέχη σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ» - iefimerida.gr

«Και πρόσωπα της αντιπολίτευσης να γίνουν στελέχη σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ»

«Και πρόσωπα της αντιπολίτευσης να γίνουν στελέχη σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αξιοποιηθούν πρόσωπα και από την αντιπολίτευση για τη στελέχωση των διευθυντικών θέσεων στις ΔΕΚΟ και τους δημόσιους φορείς, ζήτησε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Θεόδωρος Μαργαρίτης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ κι αναφερόμενος στο θέμα των στελεχών του δημόσιου τομέα, ο κ. Μαργαρίτης τόνισε: «Πρέπει, στην Ελλάδα, κάποια στιγμή, να λειτουργούμε με μια δημόσια διοίκηση ανεξάρτητη από το εκάστοτε πλειοψηφικό κόμμα. Δεν είναι δυνατόν να αλλάζουν διοικητές νοσοκομείων, επειδή αλλάζει η κυβέρνηση...».

Ως προς τις ιδιωτικοποιήσεις, είπε ότι θα πρέπει να αρχίσουν οι συζητήσεις για ορισμένες από αυτές και έκανε ειδική μνεία στο χώρο του παλιού αεροδρομίου, στο Ελληνικό:

«Η αξιοποίηση του Ελληνικού δεν μπορεί να είναι μια διακήρυξη. Το Ελληνικό κάθεται και μας περιμένει. Και ξέρουμε όλοι ότι το Ελληνικό δεν μπορεί να γίνει ένα πάρκο πιο μεγάλο και από αυτό της Νέας Υόρκης».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ