O Τομ Κρουζ και η κατάρα του αριθμού 33

Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, τα πάντα έχουν λογική εξήγηση και δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Ωστόσο, η «καταραμένη» σχέση του Τομ Κρουζ με τον αριθμό 33, θα μπορούσε να προβληματίσει ακόμα και τα πιο λογικά μυαλά.

Μπορεί να είναι απλώς σύμπτωση, μπορεί να είναι ένα διεστραμμένο αστείο της μοίρας του, όμως είναι βέβαιο ότι και οι τρεις σύζυγοι του ηθοποιού τον άφησαν στα κρύα του λουτρού μόλις έκλεισαν το 33ο έτος της ηλικίας τους.

Όπως είναι φυσικό, στο Χόλιγουντ που λατρεύει τις θεωρίες συνομωσίας, μόνο τυχαίο δεν θεωρούν το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς αυτό είναι το μόνο κοινό σημείο των πρώην κυριών Κρουζ – εκτός φυσικά από το ότι είναι και οι τρεις ηθοποιοί.

Τις θεωρίες συνομωσίας έρχεται να ενισχύσει και το γεγονός ότι ο αριθμός 33 έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό στη θρησκεία που έχει ασπαστεί ο διάσημος σταρ, τη Σαϊεντολογία, καθώς συμβολίζει τη δύναμη της ίασης μέσω της αγάπης, ενώ οι άνθρωποι των οποίων το μονοπάτι της ζωής καθορίζεται από τον αριθμό 33, είναι αλτρουιστές και αγαπούν χωρίς όρους.

Και μερικά στοιχεία ακόμα για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την τρέλα: Έδρα της εκκλησίας των Σαϊεντολόγων, είναι το Φοίνιξ της Αριζόνα, που βρίσκεται στον 33ο παράλληλο, ενώ η Σούρι, η κόρη του Τομ και της Κέιτι έχει ηλικία 6 ετών (3+3) τη χρονιά που οι γονείς της παίρνουν διαζύγιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ