Οι γάμοι – και τα διαζύγια – του Τομ Κρουζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι γάμοι – και τα διαζύγια – του Τομ Κρουζ [εικόνες]

Οι γάμοι – και τα διαζύγια – του Τομ Κρουζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εθισμένος στο θεσμό του γάμου φαίνεται πως είναι ο Τομ Κρουζ, ωστόσο φαίνεται πως όσο κι αν το θέλει, δεν μπορεί να στεριώσει πουθενά και το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» είναι για αυτόν κάτι το ακατόρθωτο.

Η είδηση για το διαζύγιο του με την Κέιτι Χολμς απέδειξε ότι το «τρίτη και φαρμακερή» δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις και γέννησε σε πολλούς την απορία τί μπορεί να φταίει με τον Τομ και διώχνει όλες τις γυναίκες της ζωής του.

Μίμι Ρότζερς

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 9 Μαΐου του 1987. Μάλιστα, φημολογείται ότι ήταν αυτή που τον μύησε στη Σαϊεντολογία. Ωστόσο, ο γάμος τους άντεξε λιγότερο από τρία χρόνια και στις 4 Φεβρουαρίου 1990 πήραν επισήμως διαζύγιο.

Νικόλ Κίντμαν

Σχεδόν 10 μήνες μετά το πρώτο διαζύγιο του, και συγκεκριμένα στις 24 Δεκεμβρίου 1990, ο Τομ ανέβηκε και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας, αυτή τη φορά με τη συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Days of Thunder», Νικόλ Κίντμαν. Μαζί υιοθέτησαν δύο παιδιά και έζησαν 11 χρόνια κοινού βίου, μέχρι το Φεβρουάριο του 2001, όταν και αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Κέιτι Χολμς

Αν και υπήρχε έντονη φημολογία για γάμο με την Πενέλοπε Κρουζ, με την οποία ήταν ζευγάρι μέχρι το 2004, αυτή που τελικά έμελλε να γίνει η τρίτη σύζυγος του ηθοποιού ήταν η Κέιτι Χολμς. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 18 Νοεμβρίου 2006 σε ένα κάστρο του 15ου αιώνα στην Ιταλία, μόλις 1,5 χρόνο μετά το πρώτο τους ραντεβού τον Απρίλιο του 2005. Είχε προηγηθεί η γέννηση της κόρης τους Σούρι, τον Απρίλιο του 2006. Κι ενώ ο ίδιος όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν διατυμπάνιζε πόσο ευτυχισμένος είναι στο πλευρό της Κέιτ, εκείνη στις 29 Ιουνίου του 2012 κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ενώ ο Τομ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ