Ζέστη, δυνατοί άνεμοι αλλά και τοπικές καταιγίδες αναμένονται τη Δευτέρα - iefimerida.gr

Ζέστη, δυνατοί άνεμοι αλλά και τοπικές καταιγίδες αναμένονται τη Δευτέρα

Ζέστη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kαλός θα είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός, τη Δευτέρα σε όλη την Ελλάδα, χωρίς, όμως, να αποκλείεται να εκδηλωθούν καταιγίδες στα βορειοδυτικά ορεινά. Το μελτέμι ενδέχεται να ενισχυθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά, για την εποχή, επίπεδα.

Συγκεκριμένα, στη Βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στην Κεντρική και Νότια από 22 έως 35, στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 29, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο το θερμόμετρο αναμένεται να αγγίξει ακόμη και τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Εξαίρεση αποτελούν τα βορειοδυτικά πελάγη όπου οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι. Ασθενείς έως μέτριοι βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Σε ότι αφορά στην Αττική, αναμένεται ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο στα ανατολικά του νομού η θερμοκρασία δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 27 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ