Όλο το πρόγραμμα του Κάρολου Παπούλια στην Σύνοδο Κορυφής - iefimerida.gr

Όλο το πρόγραμμα του Κάρολου Παπούλια στην Σύνοδο Κορυφής

Όλο το πρόγραμμα του Κάρολου Παπούλια στην Σύνοδο Κορυφής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρόγραμμα της ελληνικής αντιπροσωπείας της οποίας επικεφαλής θα είναι ο Κάρολος Παπούλιας, για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.

Η πτήση της ελληνικής αντιπροσωπείας θα αναχωρήσει στις 17:00 με την πτήση 622 της AEGEAN. Υπενθυμίζεται πως μετά από απόφαση της προεδρίας της Δημοκρατίας, οι υπουργοί θα πετάξουν στην οικονομική θέση. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γιώργος Ζανιάς, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Χρήστος Σταϊκούρας, θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το αεροπλάνο θα φτάσει στις Βρυξέλλες στις 19:30 και στις 20:30 ο Κάρολος Παπούλιας θα έχει διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Την Πέμπτη η ελληνική αντιπροσωπεία θα μεταβεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και στις 14:30 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Αυστρίας, Βέρνερ Φέιμαν, ενώ στις 15:00 και για μία ώρα θα έχει ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτζ. Στις 16:00 θα γίνει η λήψη της παραδοσιακής οικογενειακής φωτογραφίας.

Από τις 16:15 έως τις 19:00 θα γίνει η πρώτη συνάντηση εργασίας των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ αμέσως μετά ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Η ημέρα θα κλείσει με το δείπνο εργασίας αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Την Παρασκευή από τις 10:00 θα ξεκινήσει η δεύτερη συνάντηση εργασίας των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 13:00.

Ο Κάρολος Παπούλιας και μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αντιπροσωπεία θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 00:15.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ