Οι υπουργοί θα ταξιδέψουν για τη Σύνοδο Κορυφής σε οικονομική θέση! - iefimerida.gr

Οι υπουργοί θα ταξιδέψουν για τη Σύνοδο Κορυφής σε οικονομική θέση!

Οι υπουργοί θα ταξιδέψουν για την Σύνοδο Κορυφής σε οικονομική θέση!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος τα κυβερνητικά τζετ, οι θέσεις VIP και όλα τα «χλιδάτα» προνόμια για τους υπουργούς. Κατά το ταξίδι της ελληνικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο Κορυφής, όλοι οι υπουργοί θα βρίσκονται στην οικονομική θέση.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γιώργος Ζανιάς, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Χρήστος Σταϊκούρας, που θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια στην Σύνοδο Κορυφής, θα πετάξουν με εισιτήρια της οικονομικής θέσης μετά από απόφαση που πάρθηκε από την προεδρία της Δημοκρατίας. Πρόκειται για μία κίνηση με προφανείς συμβολισμούς.

Εν όψει της συνάντησης των αρχηγών κρατών, ο κ. Παπούλιας είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους υπουργούς Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, Οικονομικών Γιώργο Ζανιά, αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο ο οποίος τελικώς θα συμμετέχει στην κυβερνητική αποστολή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ