Μπαρόζο: Η Κομισιόν θέλει την Ελλάδα εντός ευρώ - iefimerida.gr

Μπαρόζο: Η Κομισιόν θέλει την Ελλάδα εντός ευρώ

Μπαρόζο: Η Κομισιόν θέλει την Ελλάδα εντός ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δέσμευση πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει την Ελλάδα να παραμείνει εντός της Ευρωζώνης, εξέφρασε ο πρόεδρός της Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τονίζοντας παράλληλα πως η χώρα μας πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Ο κ. Μπαρόζο σε ομιλία του στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πολιτικής στις Βρυξέλλες αναφέρθηκε στην ανάγκη τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρωζώνη να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει για την εκπλήρωση αυτού του στόχου και τόνισε ότι τα κράτη-μέλη θα πρέπει να επιδείξουν αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, εξετάζοντας διάφορους τρόπους για την τόνωση της ανάπτυξης στη χώρα μας.

Σχολιάζοντας τους λόγους για τους οποίους δεν έχει επισκεφτεί την Αθήνα επισήμως εδώ και πολύ καιρό, έκανε λόγο για «προβλήματα επικοινωνίας» τα οποία παρουσιάζονται που συχνά παρουσιάζονται μεταξύ των κρατών- μελών και των Βρυξελλών, τα οποία -όπως είπε- αποδίδονται σε λάθος «ευρωπαϊκά μηνύματα» που εκπέμπονται συχνά.

Επιπλέον είπε πως οι πολίτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ακούν πολιτικούς ηγέτες «από την άκρα αριστερά, το κέντρο και την άκρα δεξιά», οι οποίοι τηρούν ανεύθυνοι στάση και ευθύνονται για όλες τις κακές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ