Κατεβάστε νέα κομμάτια Μonika, Leon και My Wet Calvin απ' το sampler της Archangel - iefimerida.gr

Κατεβάστε νέα κομμάτια Μonika, Leon και My Wet Calvin απ' το sampler της Archangel

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Archangel προσφέρει μια δωρεάν συλλογή με επιλογές από τα σημαντικότερα ονόματά της. Παρακάτω μπορείς να ακούσεις δείγματα και να κατεβάσεις μερικά από τα καλύτερα tracks των συγκεκριμένων καλλιτεχνών.

(listen | download) 01. MONIKA - Not Enough Μια διαφορετική πλευρά της Μόνικας στην οποία ενσωματώνει τα ηλεκτρονικά της ακούσματα αποκαλύπτεται σε αυτό το κομμάτι μέσα από το δεύτερο άλμπουμ της “Exit”. H Μόνικα ξεκίνησε το 2011 με μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων σε Αθήνα και επαρχία, οι οποίες θα συνεχιστούν μαζί με διάφορες εκπλήξεις από τη Μόνικα.

(listen | download)02. ROUS - Ιδιαίτερη Σχέση Ο Rous γράφει το πρώτο του τραγούδι για κινηματογραφική ταινία, με τίτλο «Ιδιαίτερη Σχέση». Το κομμάτι ακούγεται στην κωμωδία «Μια Φορά Κι Ένα…Μωρό». Το «Ιδιαίτερη Σχέση» αποτελεί το πρώτο καινούργιο υλικό από τον Rous, μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου δισκογραφικού ντεμπούτου του.

(listen | download)03. LEON - Someday, Somewhere, Maybe Somebody Ένα μελωδικό κρεσέντο από αυτά που υπάρχουν σε αφθονία στο ντεμπούτο του Leon “Futrue”. Ο Leon είναι ο νεαρός τραγουδοποιός Τιμολέων Βερέμης που, μαζί με μια παρέα από νεαρούς πολυοργανίστες, εξερευνά την πολυπολιτισμική πλευρά της ζωής και της μουσικής μέσα από καλοστολισμένα τραγούδια.

(listen | download)04. XAXAKES - Ασταμάτητα Νέοι Οι Xaxakes μπορεί να απουσίασαν από τη δισκογραφία για 10 χρόνια, αλλά ακούγοντας τον τελευταίο τους δίσκο «Το Valse των Ελαφιών» μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που ο Γιάννης Νάστας και το γκρουπ του τάραζαν με στυλ, γοητεία και 70s κιθάρες τα νερά του εγχώριου pop-rock.

(listen | download)05. LUMIERE BROTHER - Sleeping In Airports Ο Lumiere Brother κυκλοφόρησε μέσα στην περασμένη χρονιά το δισκογραφικό του ντεμπούτο “Fiction”, το οποίο σφύζει από ρετρό ρομαντισμό, κινηματογραφικές αναφορές και πολύ πιάνο. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του πιάνου σε αυτό το δίσκο ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για το Lumiere Brother, ο οποίος θέλησε να φτιάξει, όπως λέει ο ίδιος, έναν indie pop δίσκο χωρίς ίχνος κιθάρας.

(listen | download)06. SOUMKA - 14th Day Το «16 Days» του Soumka είναι μια άσκηση ύφους που ταυτόχρονα αποτελεί την πιο προσωπική κατάθεση ενός καλλιτέχνη που πάντα διέφευγε της κατηγοριοποίησης. Ανατρέποντας κάθε προσδοκία, ένας από τους πιο δημιουργικά ανήσυχους μουσικούς δημιουργούς της εποχής μας ξεδιπλώνει το συγκρατημένο μεγαλείο ενός δίσκου κλασικής μουσικής και τολμά να κοιτάξει κατάματα ένα είδος που συχνά ταυτίζεται με ακαδημαϊκό ελιτισμό και να το δαμάσει με σεβασμό και έμπνευση.

(listen | download)07. GAD - Parallel Lines Το “Parallel Lines” των GAD περιλαμβάνεται στο δεύτερο δίσκο τους “The Perfect Crime”, μια προσεγμένη και σφιχτοδεμένη παραγωγή, με επιρροές από τη σύγχρονη βρετανική ποπ και ροκ, σαν συνάντηση κορυφής μεταξύ των Coldplay και τον Editors. Το “The Perfect Crime” είναι το στιγμιότυπο ενός συγκροτήματος στην πιο γενναιόδωρη φάση του.

(listen | download)08. MARY'S FLOWER SUPERHEAD - The Boy You Can't Destroy Μετά από μια σειρά εμφανίσεων στο εξωτερικό, το power trio από τη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε το πρώτο του εμπνευσμένο video clip για το κομμάτι “The Boy You Can’t Destroy”, από το δίσκο του “Sway”. Ο ζόρικος, κοφτερός κιθαριστικός ήχος (άλλοτε πιο πειραγμένος, άλλοτε πιο «βρώμικος» και άλλοτε απλώς καταιγιστικός) είναι το χαρακτηριστικό τους.

(listen | download)09. MY WET CALVIN - Missed Flight (SillyBoy Reworks) Ο Sillyboy αφήνει τη χαρακτηριστική υπογραφή του σε αυτό το κομμάτι των My Wet Calvin από το δισκογραφικό ντεμπούτο τους “All Great Events”. Το δίδυμο του Λεωνίδα και του Άρη ετοιμάζει αυτό το διάστημα το δεύτερο δίσκο του, ενώ συνεχίζει την παράδοση των ιδιαίτερων live εμφανίσεων μοιράζοντας παράλληλα συλλεκτικό υλικό σε κάθε του συναυλία

(listen | download)10. THE VOYAGE LIMPID SOUND - Fear Το “The Voyage Limpid Sound Are Happy” είναι ένα pop δράμα από το καλύτερο συγκρότημα που δεν έχετε ακούσει ποτέ: τους Voyage Limpid Sound. Γνήσια παιδιά της χρυσής εποχής των Beatles και των Beach Boys, μας ταξιδεύουν στην καλαίσθητη pop του παρελθόντος χωρίς να λυγίζουν ούτε στιγμή κάτω από το βάρος των αναφορών τους. Ανακαλύψτε τους χωρίς fear.

(listen | download)11. ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & ΤΗΕ B-MOVIES - Λευκή Καταιγίδα Το τρίτο άλμπουμ από τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies «Αυτό Το Πλοίο Που Όλο Φτάνει» είναι ένας καλοκαιρινός, παρεΐστικος δίσκος γεμάτος με μια πρωτόγνωρη ζωτική ενέργεια που δεν διοχετεύεται σε ηλεκτρικές κιθάρες ή φρενήρεις ρυθμούς, αλλά σε εξωστρεφείς, γλυκές μελωδίες και εξομολογητικούς στίχους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική Monika δωρεάν leon Archangel music My Wet Clavin
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ