H Μαντόνα φοβάται μην της κλέψουν το DNA- Αποστειρώνει το καμαρίνι της - iefimerida.gr

H Μαντόνα φοβάται μην της κλέψουν το DNA- Αποστειρώνει το καμαρίνι της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό που φοβάται, στα 53 της, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο η Ιταλοαμερικανίδα σταρ, είναι μην βρεθεί κάποιος τρελαμένος φαν και της κλέψει το DNA. Για αυτό και έχει προσλάβει ειδική ομάδα αποστείρωσης που αναλαμβάνει να αφαιρέσει κάθε ίχνος ( τρίχες, σάλιο, νεκρά κύτταρα δέρματος) της παρουσίας της από το καμαρίνι της.

«Δεν μας έχει συμβεί κάτι τέτοιο με κανένα άλλο καλλιτέχνη. Σκεφτείτε ότι δεν μπορούμε καν να κοιτάξουμε το καμαρίνι της ή να ανοίξουμε την πόρτα αφού ετοιμαστεί. Μας επιτρέπεται η είσοδος μόνο αφού έχει ολοκληρώσει το έργο της η ομάδα αποστείρωσης. Τότε που είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει κανένα ίχνος από το DNA της».

Η δήλωση αυτή του Αλβάρο Ράμος, του Πορτογάλλου προμότερ που ήταν υπεύθυνος για την συναυλία της Μαντόνα στην Λισαβόνα, πυροδότησε -δικαιολογημένα- ένα κύμα δημοσιευμάτων που επιβεβαιώνουν ότι η σταρ μάλλον το έχει παρατραβήξει το σχοινί.

Εκτός και αν εκείνη κάτι παραπάνω ξέρει -για το πως ακριβώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το DNA της- και προσέχει για να έχει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ