Δημαράς: «Ο Λοβέρδος είναι ειλικρινής» - iefimerida.gr

Δημαράς: «Ο Λοβέρδος είναι ειλικρινής»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η λύση δίνεται μόνο με εκλογές, να αποφασίσει ο λαός τι θέλει», επισήμανε, μιλώντας στον Real Fm, o Γιάννης Δημαράς. Ο ίδιος τόνισε ότι από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού και άλλων παραγόντων με τον Κάρολο Παπούλια, "οσμίζεται" εκλογές.

Ο επικεφαλής του «Άρματος Πολιτών» εκτίμησε πως ο Ανδρέας Λοβέρδος «μιλάει με την καρδιά και την ψυχή του και είναι ειλικρινής».

«Πρέπει όλοι να δούμε τα πράγματα από την αρχή, να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο», σημείωσε και ζήτησε όλοι να βοηθήσουν, από όποιο μετερίζι βρίσκονται, προκειμένου η χώρα να πάει μπροστά.

Ο κ. Δημαράς τόνισε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά ηθικό και πολιτικό. "Είναι ειλικρινέστερο και πιο τίμιο να πάμε σε εκλογές. Ο καθένας να πει τι σκέφτεται και τι προτείνει και ο λαός να δώσει την απάντηση", τόνισε και συμπλήρωσε ότι οι όποιες συνεργασίες μπορούν να έρθουν μετά τις εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ