Εργο του Νταλί έκανε «φτερά» από γκαλερί, μέρα μεσημέρι [βίντεο & εικόνα] - iefimerida.gr

Εργο του Νταλί έκανε «φτερά» από γκαλερί, μέρα μεσημέρι [βίντεο & εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακουαρέλα του ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί, που η αξία της υπολογίζεται στα 150.000 δολάρια, κλάπηκε το μεσημέρι της Τρίτης από γκαλερί τέχνης στη Νέα Υόρκη. Ο κλέφτης, πάντως, από ότι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας, ήταν εντελώς ατάραχος καθόλη τη διάρκεια της ληστείας!

Η ακουαρέλα, που τιτλοφορείται «Cartel del Don Juan Tenorio», είναι μικρού μεγέθους κι είχε φιλοτεχνηθεί από τον Ισπανό καλλιτέχνη το 1949 και την φιλοξενούσε η γκαλερί «Venus Over Manhattan» που άνοιξε τον περασμένο μήνα κοντά στο Σέντραλ Παρκ.

Ο κλέφτης «εμφανίστηκε σαν πελάτης πήρε το έργο και έφυγε», εξήγησε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, που διευκρίνισε ότι η κλοπή συνέβη νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Το άτομο αυτό που κινηματογραφήθηκε από τις κάμερες παρακολούθησης της Γκαλερί, διέφυγε κρατώντας μια μεγάλη τσάντα από την οποία εξείχε η κορνίζα του έργου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ