Σαρκοζί: Η Μέρκελ δεν είναι άσχημη, αλλά είναι κακόγουστη - iefimerida.gr

Σαρκοζί: Η Μέρκελ δεν είναι άσχημη, αλλά είναι κακόγουστη

Σαρκοζί: Η Μέρκελ δεν είναι άσχημη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πονοκέφαλο αναμένεται να προκαλέσει στον Γάλλο τέως πρόεδρο το βιβλίο της πρώην Υπουργού Υγείας Ροζελίν Μπασελό, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο στη Γαλλία, καθώς σε αυτό περιλαμβάνονται πολλές κατ΄ ιδίαν συζητήσεις της με το Νικολά Σαρκοζί.

Σύμφωνα με τη Μπασελό, ο Σαρκοζί της είχε εκμυστηρευτεί ότι η Μέρκελ λατρεύει το κρασί και προτιμά να παίρνει πρωινό σε μπουφέ γιατί έτσι έχει τη δυνατότητα να φάει περισσότερο.

Παράλληλα, στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Σαρκοζί της είπε: «Είναι πολύ συμπαθητική, ξέρεις, η Άγκελα. Όταν της αρέσει μια ταινία μου τη στέλνει», κάτι που δείχνει την ιδιαίτερη σχέση που είχαν μεταξύ τους οι δύο ηγέτες.

Ο πρώην πρόεδρος σχολίασε στη Μπασελό και το ντύσιμο της καγκελαρίου, λέγοντας: «Η Άγκελα δεν είναι άσχημη, ξέρεις, αλλά τα ρούχα που φοράει...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ