15.780 ευρώ το μήνα διατροφή θα πληρώνει στον πρώην της η Χάλι Μπέρι - iefimerida.gr

15.780 ευρώ το μήνα διατροφή θα πληρώνει στον πρώην της η Χάλι Μπέρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 36 του, η καριέρα του Γκάμπριελ Όμπρι ως μοντέλο, έχει σχεδόν τελειώσει. Αλλά -μετά την χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου- μια χαρά χαρτζιλίκι θα βγάζει μεγαλώνοντας την 4χρονη Νάιλα, την κόρη που έχει κάνει με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό.

Η διαμάχη για το ποσό της διατροφής που -σύμφωνα με το TMZ- μόλις τελείωσε υπέρ του πατέρα, είναι μόνο μια από τις αιτίες της σύγκρουσης μεταξύ των πρώην συζύγων.

Η μεγαλύτερη έχει να κάνει με την απόφαση της Χάλι να μετακομίσει στην Γαλλία μαζί με τον νέο της αρραβωνιαστικό Ολιβιέ Μαρτίνεζ, με την αιτιολογία ότι εκεί οι νόμοι που προστατεύουν την ιδιωτική ζωή των παιδιών των επωνύμων είναι πολύ πιο αυστηροί.

15.780 ευρώ το μήνα διατροφή θα πληρώνει στον πρώην της η Χάλι Μπέρι | iefimerida.gr 0

Όπως έχει χαρακτηριστικά δηλώσει η Μπέρι «Το μόνο που θέλω είναι για μένα και την οικογένειά μου να έχουμε μια κανονική ζωή. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα».

Ο Όμπρι πολεμάει με νύχια και με δόντια αυτή την απόφαση. Γιατί αν τελικά μετακομίσει η Μπέρι, ούτε την κόρη του θα μπορεί να δει, ούτε την διατροφή που αυτή αντιπροσωπεύει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ