Δρίτσας: Δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση - iefimerida.gr

Δρίτσας: Δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση

Δρίτσας: Δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απάφασή τους να μην κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση στη νεά κυβέρνηση ανακοίνωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Δρίτσας δήλωσε πως «δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά αντιπολίτευση στηριγμένοι από τη μια μεριά στις προγραμματικές μας αρχές και από την άλλη στη συγκεκριμένη αξιολόγηση των πολιτικών επιλογών της νέας κυβέρνησης».

Σε ότι αφορά στις διαδηλώσεις και στις κινητοποιήσεις και απαντώντας στην ερώτηση για το αν θα τις ενισχύσει ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως «στα νέα δεδομένα και στις νέες συνθήκες, τα πράγματα θα δείξουν προς τα πού θα οδηγηθούν και αν θα χρειαστεί ο ελληνικός λαός να ξαναδώσει το "παρών" για νέες διεκδικήσεις... Οι κοινωνικοί αγώνες δεν γίνονται κατά παραγγελία και κατ' εντολή, ιδιαίτερα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ποτέ οργανώσαμε από το μηδέν την κινητοποίηση των εργαζομένων, ούτε και επιχειρήσαμε να οικειοποιηθούμε αυτές τις κινητοποιήσεις. Στηρίξαμε και σταθήκαμε δίπλα στους αγώνες και τους ενισχύσαμε απέναντι σε κάθε είδους επιθέσεις που δέχτηκαν...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ