G20 προς Ευρωζώνη: Βρείτε λύση στην κρίση χρέους - iefimerida.gr

G20 προς Ευρωζώνη: Βρείτε λύση στην κρίση χρέους

Eντείνονται οι πιέσεις των G20 την Ευρώπη για την επίλυση του χρέους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αποτέλεσμα των ελληνικών βουλευτικών εκλογών δεν κατάφερε να καθησυχάσει τους G20, οι οποίοι, κατά τη Σύνοδο Κορυφής τους στο Λος Κάμπος, άσκησαν πιέσεις στην Ευρώπη προκειμένου να επιλύσει άμεσα την για την αντιμετώπιση της κρίσης, η οποία μαίνεται για περισσότερο από δύο χρόνια

Κατά την εναρκτήρια συζήτηση των G20 σχετικά με την παγκόσμια οικονομία, μονοπώλησε το ενδιαφέρον η μάχη της Ευρώπης ενάντια στην κρίση χρέους, η οποία οδήγησε την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία να στραφούν στην Τρόικα και εξανάγκασε την Ισπανία να αναζητήσει βοήθεια για τις τράπεζές της.

Παράλληλα, η Παγκόσμια Τράπεζα κάνει πολύ αρνητικές προβλέψεις για παγκόσμια ανάπτυξη το 2012 που θα κινηθεί στο 2.5% και προειδοποίησε ότι οι αναπτυσσόμενες χώρες βρίσκονται αντιμέτωπες με μια μεγάλης διάρκειας οικονομική αστάθεια των αγορών και περιορισμένη ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ