Δωρεάν ντομάτες, αγγουράκια και μελιτζάνες στο Πεδίον του Αρεως την Τετάρτη - iefimerida.gr

Δωρεάν ντομάτες, αγγουράκια και μελιτζάνες στο Πεδίον του Αρεως την Τετάρτη

Δωρεάν ντομάτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δωρεάν διανομή... κηπευτικών, δηλαδή ντομάτες, μελιτζάνες, αγγουράκια και άλλα καλά θα μοιράσει ο αγροτικός συνεταιρισμός Ανατολή της Ιεράπετρας Κρήτης, στο Πεδίον του Αρεως στις 10 το πρωί της Τετάρτης.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως έχουν ήδη καταγραφεί από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Αθηναίων.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο διάθεσης δωρεάν προϊόντων σε διάφορα σημεία της Αθήνας που πραγματοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με τα μέλη του αγροτικού συνεταιρισμού Ανατολή Ιεράπετρας Κρήτης και το ΤELE KRHTH.

Σύμφωνα με τον αγροτικό συνεταιρισμό «Ανατολή», η κίνηση αυτή ξεκίνησε μέσα στα όρια της τοπικής κοινωνίας της Ιεράπετρας, και προσδοκία είναι να διευρυνθεί έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας να ωφεληθούν από αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ