Πορεία θα κάνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς - iefimerida.gr

Πορεία θα κάνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 11 το πρωί, έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλατεία Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εσωτερικών στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι εργαζόμενοι στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς αντιδρούν στην επιβολή του 40ωρουγια τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και διεκδικούν την απόσυρση της προωθούμενης σχετικής νομοθετικής ρύθμισης. Ήδη από την περασμένη Παρασκευή έχουν κάνει στάσεις εργασίας και αρκετοί βρεφονηπιακοί σταθμοί παραμένουν κλειστοί, ενώ η ίδια κατάσταση θα συνεχιστεί και αύριο Τετάρτη καθώς οι υπάλληλοι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ

Αύριο οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ θα συναντηθούν στις 10:30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (πλατεία Καραϊσκάκη) και από εκεί θα κάνουν πορεία προς το Πεδίον του Άρεως όπου έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πανεργατικό συλλαλητήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ