Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της Μαντόνα προκειμένου να βγει να τραγουδήσει - iefimerida.gr

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της Μαντόνα προκειμένου να βγει να τραγουδήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγει και να δείξει την ρώγα της στο κοινό. Αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει τα πάντα στο καμαρίνι της (από τις τηλεφωνικές γραμμές και την ταπετσαρία μέχρι το μήκος του κοτσανιού των λουλουδιών) να είναι ακριβώς αυτό που έχει ζητήσει.

«Η Μαντόνα έχει την μεγαλύτερη λίστα απαιτήσεων (σ.σ. Οι του χώρου το αποκαλούν tour rider) από κάθε άλλο καλλιτέχνη στον κόσμο. Περιμένει τα πράγματα να είναι ακριβώς όπως τα θέλει, αλλιώς απλά αναβάλλει την συναυλία», δήλωσε πηγή στην Daily Star.

Η αλήθεια είναι ότι η 53χρονη σταρ έχει κερδίσει το δικαίωμα να είναι όσο απαιτητική θέλει, από την στιγμή που ακόμη γεμίζει τα στάδια με κόσμο.

Απλά, ειδικά στην τελευταία της MDNA περιοδεία, φαίνεται να έχει τραβήξει το σχοινάκι λίγο παραπάνω. Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch απαιτεί να υπάρχουν 20 διεθνείς τηλεφωνικές γραμμές στο καμαρίνι της, στο οποίο όλα τα έπιπλα είναι καλυμμένα με ένα ειδικό ύφασμα. Ενώ τα ροζ τριαντάφυλλα που το διακοσμούν πρέπει να έχουν το κοτσάνι τους κομμένο σε ένα συγκεκριμένο μήκος.

Κατά τα άλλα οι διοργανωτές κάθε συναυλίας πρέπει να φροντίσουν να τακτοποιήσουν την ίδια και την 200 ατόμων συνοδεία της. Η οποία -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει 30 σωματοφύλακες (λογικό), μια ομάδα προσωπικών σεφ (λογικό), καθηγήτρια γιόγκα (λογικό) βελονιστή (υπερβολικό) και ένα στεγνοκαθαριστή (υπερβολικό).

Τέλος, τα δωμάτια των ξενοδοχείων που διαμένει μετά την συναυλία πρέπει να είναι εντελώς γυμνά από έπιπλα, καθώς κουβαλάει μαζί της τα δικά της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ