Υπό κράτηση εκλογική αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας για νοθεία - iefimerida.gr

Υπό κράτηση εκλογική αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας για νοθεία

Υπό κράτηση εκλογική αντιπρόσωπος της  ΝΔ για νοθεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στο εκλογικό τμήμα κρατήθηκε για αρκετή ώρα μία εκλογική αντιπρόσωπος της Ν.Δ., η οποία φέρεται να άλλαζε ψηφοδέλτια την ώρα της διαλογής τους.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στο 128ο εκλογικό τμήμα στη Λαμία, στην περιοχή Γαλανέικων, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εντόπισε αυτές τις κινήσεις, τις κατήγγειλε στη δικαστική αντιπρόσωπο και αμέσως διατάχθηκε η κράτησή της.

Στο εκλογικό τμήμα βρίσκονταν στελέχη όλων των άλλων κομμάτων και όπως περιγράφουν η εκλογική αντιπρόσωπος «άλλαζε ψηφοδέλτια των άλλων κομμάτων με ψηφοδέλτια της Ν.Δ. που είχε στην τσέπη της», ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις τους η ίδια παραδέχτηκε τις συγκεκριμένες κινήσεις.

Δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο, όπου καταρχάς κρατήθηκε η εκλογική αντιπρόσωπος, ενώ αναμενόταν, σχετικά, η εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ