ΣΥΡΙΖΑ: Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με τη ΝΔ -Θα είμαστε αντιπολίτευση - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με τη ΝΔ -Θα είμαστε αντιπολίτευση

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με τη ΝΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της συμμετοχής σε κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, επανέλαβε ο Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, οικονομολόγος και συνεργάτης του επικεφαλής του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο «ZDF», λίγη ώρα μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας ο κ. Παρασκευόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως «η δημοκρατία προβλέπει ότι υπάρχει και αντιπολίτευση».

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Παρασκευόπουλου προκάλεσε την άμεση αντίδραση του γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε ο οποίος είπε πως «κάποιοι προφανώς, δεν έχουν ακόμη αναγνωρίσει την κρισιμότητα της κατάστασης και συνεχίζουν την κομματική τακτική τους».

Ερωτηθείς πάντως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να οργανώνει απεργιακές κινητοποιήσεις, ο κ. Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και διευκρίνισε ότι τις απεργίες οργανώνουν τα συνδικάτα. «Όχι εμείς. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει πολιτικά τα αιτήματα των εργαζομένων», σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ