Πάγκαλος: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να χαράξει μια πολιτική συμμαχιών» - iefimerida.gr

Πάγκαλος: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να χαράξει μια πολιτική συμμαχιών»

Πάγκαλος: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προωθήσει στην Βουλή τα Μνημόνια και την δανειακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την αβεβαιότητα που υπάρχει από τα μέχρι τώρα ποσοστά των κομμάτων, που θα οδηγήσουν σε μία εκλογική βραδυά θρίλερ, μίλησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως η διαφοροποίηση από τα αποτελέσματα της 6ης Μαΐου είναι ελάχιστη.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της ΝΕΤ, είπε χαρακτηριστικά πως «μπαίνουμε σε περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας. Υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν αύριο το πρωί».

Όσον αφορά με τα ποσοστά που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ, καθιστώντας το μέχρι στιγμής τρίτο κόμμα, είπε πως πρόκειται για ένα κόμμα με αρχές το οποίο δεν μπορεί να έχει μία ευκαιριακή πολιτική.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να χαράξει μια πολιτική συμμαχιών ως τρίτο κόμμα. Είναι το κόμμα που είχε την ιστορική ευθύνη να συντάξει και να προωθήσει στη βουλή τα δύο Μνημόνια και τη δανειακή σύμβαση» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ