Πικραμμένος: Να σχηματιστεί κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα - iefimerida.gr

Πικραμμένος: Να σχηματιστεί κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα

Πικραμμένος: Να σχηματιστεί κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη σπουδαιότητα της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης υπογράμμισε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, αμέσως μόλις άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος στην Κηφισιάς όπου ψήφισε, ο κ. Πικραμμένος, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι Ελληνες πολίτες γνωρίζουν το διακύβευμα των σημερινών εκλογών και θα προσέλθουν στην κάλπη έχοντας πλήρη συνείδηση της σπουδαιότητας της επιλογής που έχουν να κάνουν και, παράλληλα, υπογράμμισε τη δυσκολία του έργου της επόμενης κυβέρνησης.

Ανέφερε, επίσης ότι σήμερα ολοκληρώνεται το έργο της υπηρεσιακής κυβέρνησης, ενώ με την ευκαιρία, απευθυνόμενος στους πολίτες, τους ζήτησε, ειδικά σήμερα, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ