Το πακέτο-βόμβα στη Βουλιαγμένη είχε υπογραφή επαγγελματία δολοφόνου - iefimerida.gr

Το πακέτο-βόμβα στη Βουλιαγμένη είχε υπογραφή επαγγελματία δολοφόνου

Το πακέτο-βόμβα στη Βουλιαγμένη είχε υπογραφή επαγγελματία δολοφόνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επαγγελματίας δολοφόνος και εξπέρ πυροτεχνουργός ήταν ο άνθρωπος που έφτιαξε και έστειλε τη γλάστρα βόμβα στον Αθηναγόρα Ανδριαδάκη στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη. Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη μόλις ο επιχειρηματίες έπιασε στα χέρια του τη γλάστρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομικοί για τον τρόπο με τον οποίο ο δράστης τοποθέτησε τη χειροβομβίδα στη γλάστρα φαίνεται πως πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος είναι επαγγελματίας και έχει άριστες γνώσεις πυροτεχνουργού. Η χειροβομβίδα είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα κουτί ζαχαροπλαστείου και είχε τυλιχθεί με χαρτί. Μάλιστα για να μπορέσει να απασφαλιστεί η περόνη ένα κομμάτι του χαρτιού είχε περαστεί στο εξάρτημα της χειροβομβίδας, ώστε μόλις το θύμα ξετυλίξει το πακέτο να απασφαλίσει τη χειροβομβίδα.

Ηδη η αστυνομία έχει εντοπίσει τον υπάλληλο του ανθοπωλείου, πρόκειται για έναν 50χρονο, ο οποίος έχει δώσει κατάθεση και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η παραγγελία της γλάστρας έγινε τηλεφωνικά από έναν άντρα ο οποίος έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για τον τρόπο και την ώρα αποστολής.

Σύμφωνα με την Εσπρεσσο η αστυνομία έχει στα χέρια της ακόμα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, το οποίο δεν αφήνει να διαρρερεύσει καθώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζουν πως η σωστή αξιοποίηση του θα τους οδηγήσει στα ίχνη του δράστη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ